Prestashop zoekfilters op kenmerkniveau

Prestashop heeft van zichzelf een leuke zoekfunctie, maar soms willen wij onze klanten duidelijke opties geven om erop te filteren. Denk bijvoorbeeld aan het filteren op kleding- of bandenmaten. ( Zie de Prestashop zoekfilters in actie op goedkopebandenamsterdam.nl)

De mogelijkheid om op zulke kenmerken te filteren kunnen wij niet gemakkelijk bieden via Prestashop, daarom hebben wij deze module gemaakt: Clearsearch (direct naar prijs).

 

Prestashop zoekfilters direct te gebruiken op uw webshop

Clearsearch voegt Prestashop zoekfilters toe aan uw webwinkel. U kunt hiermee u klanten de mogelijkheid bieden om te filteren op kenmerken van producten. Clearsearch is met een beetje creativiteit ook heel leuk te stylen:

Prestashop zoekfilters op productkenmerken

 

Perfecte integratie met Prestashop

Klanten zullen bij het gebruik van deze Prestashop module niet voelen dat het een extentie is op de standaardfunctionaliteit van uw webshop. Clearsearch gebruikt immers hetzelfde uiterlijk als uw eigen thema en toont de zoekresultaten precies zoals Prestashop dat zelf doet bij het filteren op een categorie. Klanten hebben zelfs de mogelijkheid om producten te vergelijken!

Als Prestashop zoekfilters ingebouwd had, dan hadden ze er precies op hetzelfde eruitgezien:

Lijst gegenereerd door prestashop zoekfilters

 

Beheer eenvoudig op welke kenmerken gefilterd kan worden

En dan het laatste, maar niet het minst belangrijke: Het beheer van de module.

U kunt bij Clearsearch kiezen op welke kenmerken er gefilterd kan worden en ook de titel van het blokje van de zoekfilters:

Prestashop zoekfilters beheer

 

Hoeveel kost deze module?

Om een vergelijkbare module te laten implementeren betaalt u bij een ander professioneel webdesignbureau honderden euro’s. Aangezien wij dit al voor diverse klanten hebben geïmplementeerd vragen wij er slechts 34,95 euro voor.

 

Meteen aanschaffen of toch nog wat vragen?

U kunt voor al uw vragen of aankopen direct contact opnemen met onze klantenservice.