Big Data Solutions

Big Data bouwen

ClearWeb bouwt voor haar klanten de infrastructuur voor het vergaren en filteren van data. Echter, niet alle data leidt tot bruikbare informatie. Daarom is het van belang om zorgvuldig te kijken naar databronnen en beschikbare datasets. Structureren van data en het ontsluiten van grote hoeveelheden informatie behoort tot onze kernkwaliteiten. Maar ook het monitoren van de kwaliteit van data rekenen wij tot onze competenties. En natuurlijk houden wij ook de wet en regelgeving op het gebied van security en privacy compliance streng in de gaten.

Big Data beheren

Clearweb beschikt over een omvangrijke gereedschapskist met tools om grote hoeveelheden data te beheren en gereed te maken om in te zetten om bruikbare informatie. 100.000 records of 100.000.000. Geen probleem. Onze beheermodules maken de eigenlijke verbinding tussen informatie en gebruikers. Resultaat: handzaam, snel, efficiƫnt, maar vooral gebruiksvriendelijk, voor experts, maar ook voor functionarissen die niet iedere dag met deze materie bezig zijn.

Big Data gebruiken

Nadat de data is omgezet in hanteerbare informatie starten we met het echte werk. Het bouwen van modellen om de informatie te gebruiken, om beslissingen te nemen. Beslissingen worden dus genomen op basis van feiten en niet meer op gevoel of sentiment. Geen ingewikkelde statistieken, maar heldere dashboards, koele statistieken, krachtige algoritmen laten organisaties de beste beslissingen nemen. Cutting edge analysetools helpen u om de volgende stap te maken.

Benieuwd wat Big data voor jouw bedrijf kan betekenen?

Clearweb levert behalve de software en de kennis, ook de concepten om grote en kleine hoeveelheden te verzamelen. Waarbij betrouwbaarheid en zorgvuldigheid voorop staan.